Deres indkøbsvogn er tom

Om AVKOM

I AVKOM har vi fokus på at tilbyde kompetent rådgivning i forbindelse med salg og service. Vi ønsker alle, at kunne give den bedste service, den optimale pris og det bedste samarbejde med vore kunder og samarbejdspartnere.

Hos os er “ kunde tilfredshed “ et nøgleord.Vore medarbejdere har mere end 36 års erfaring inden for service, hardware og software, og har været beskæftiget med IT / AV siden "barndomsårene".

Medarbejdere i AVKOM modtager kontinuerlig uddannelse inden for nye produkter, og vi udbygger deres kompetencer, som gør, at du som kunde altid vil opleve en professionel, kompetent rådgivning og vejledning.

Vi sætter en ære i at yde den bedste service til alle vores kunder – nye som gamle, små som store - og du vælger altid rigtigt, når du vælger AVKOM, som din IT / AV-partner.

AVKOM tilbyder verdens måske bedste projektor løsninger.

Med en produkt portefølge indeholdende produkter fra firmaer som Vivitek, Projektion Design, Viewsonic, NEC, Vestel og Taxan, spænder AVKOM´s produktprogram lige fra en lille Qumi 2, på kun ca. 617 gram og med 300 Lumen lys output og til projektorer der i dag benyttes som fremvisere i mange af Danmarks større biografer.

Vi har mere end 36 års erfaring indenfor projektorer, så prøv os af, og oplev hvad man kan forvente af en 100% professionel virksomhed.

AVKOM ApS  •  Fabriksparken 14  •  2600 Glostrup  •  Tlf. + 45 44 560 560  • salg@44560560.dk  •  CVR: 31857767